Wij zijn SFO

SFO is een full service retail bureau/studio gespecialiseerd in

omni-channel marketing communicatie

Ons USP is de volledige integratie van verschillende disciplines onder één dak, het management hiervan en het fungeren als verlengstuk van onze klanten. Een wérkelijke samenwerking  en transparantie is de leidraad voor alles wat wij doen: intern onderling, met onze klanten en met de bureaus en specialisten waar we mee werken (al dan niet door de klant geselecteerd). Samen zorgen wij voor de voor het merk zo belangrijke ‘one brand, one look and feel and one message’ op alle contactmomenten met de consument tijdens de zogenaamde Customer Journey.

Wij werken in 3 disciplines: Concepten (off- & online- concepting, design en content), Producties (verschillende in-huis studio’s: fotografie, opmaak, beeldbewerking, lithografie en RTV montage) en Lokale Sales en Marketing services (het verlenen van verschillende diensten aan de klant zoals outletmanagement, vreemde merken management, social media management, content management). LSM Services zijn gefaciliteerd met web-based on line tools en bemande service desks.

SFO is de zus van KSM, beide bedrijven zijn gevestigd in de Reclamewerf in A’dam Noord. Met meer dan 60 man hebben we de omvang van een groot bureau. Samen delen we de infrastructuur, hardware en investeren we samen in nieuwe digitale technologieën om onze propositie effectief en efficiënt in de markt te zetten.

SFO - A JWT Company

Alle disciplines onder één dak

Retail maar ook Consumer B2B brands

Resultaatgericht

Klanten die regelmatig profiteren van onze diensten

  • Bedrijfslogo V&D
  • Klantlogo van Thermosmart
  • Klantlogo van Lidl
  • Klantlogo van Bakker
  • Klantlogo van Boni